Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Не трябва да се страхуваме. Страхът е тогава,

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Не трябва да се страхуваме. Страхът е тогава,
Коментари Харесай

Румяна Ченалова: Не трябва да се страхуваме, страхът е, когато вършиш престъпления срещу държавата, но държавата я няма

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Не би трябвало да се опасяваме. Страхът е тогава, когато ти вършиш закононарушения против страната. Държавата, няма я, сподели Румяна Ченалова в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

Срещу българския народ стоят нарушители, те унищожиха правилата на законодателството, пазят олигархичната власт. Ние имаме най-вече решения на Европейския съд за нарушени човешки права, на последно място сме във всички ранглисти, в този момент, видяхте по 74 евро на човек се пада помощ от Европейски Съюз, макар раздутите Ковид резултати на държавното управление на Борисов, сподели още Ченалова.

Така че единственият излаз е да кажем самоуверено, ние би трябвало да тръгнем против тях. Затова на 2-ри септември би трябвало да сме там, те нямат право повече да основават закони, не могат да влязат в това Народно заседание. И не е правилно, че не може да се саморазпуска Народното събрание. С едно решение №13 по конституционно дело №12 от 2010 година, тъкмо Конституционният съд споделя, че групов мандат, в случай че не е контролиран в конституцията, се урежда закон, само че в никакъв случай няма спънка за групова оставка, което касае и мандата на народните представители, добави Румяна Ченалова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР